Tricks til at dominere dine historier indsendt på Instagram af Android

Instagram tillader fuldstændig styring af dine historier, selv efter at være blevet sendt til det sociale netværk. Du kan ændre privatlivets fred for stillingen for at forhindre visse venner i at se dit personlige indhold og endda opdage, hvem der allerede har bekræftet din opdatering. Kan du lide det billede eller den video, du har indsendt? Vide, at applikationen giver dig mulighed for at dele direkte i din sociale netværksprofil eller endda download for at gemme i galleriet på mobilen.

Hvis du fortryder det, kan du udelukke historien, så ingen andre har adgang. Tjek trin for trin af alle de tricks i denne vejledning til Android-smartphones.

Se tricks til at administrere Stories-indlæg på Instagram for Android

Historier om Instagram, Facebook og WhatsApp: Alt om billeder, der kommer ud

1. Download dine historier

Trin 1. Hvis du vil gemme dit indlæg, ud over 24 timer, er det praktisk at downloade indholdet på mobilen. For at gøre det skal du trykke på knappen "Stories" med dit profilindlæg øverst i appen. Indholdet vises på skærmen. Tryk på menuen angivet med tre prikker i højre hjørne af appen.

Få adgang til dine historier i Instagram og tryk på den viste menu

Trin 2. På fanen Funktioner, der åbnes, vælg "Gem billede". Downloaden til Android-galleriet vil blive udført.

Gem historierne indlæg på Android

2. Find ud af, hvem der så din historie

Trin 1. Når du åbner din historie, skal du bemærke, at der er en indikator på, hvor mange personer der allerede har set dit øjeblikkelige indlæg. Hvis du rører ved indekset eller trækker skærmen op, vises den komplette liste over tilhængere, der har tjekket din opdatering.

Find ud af, hvem der har set dine historier på Instagram

3. Del som udgiver på Instagram

Trin 1. På hovedskærmen i dit indlæg skal du trykke på menuen angivet med tre punkter, og denne gang skal du vælge "Del som offentliggørelse". Angiv beskæring af dit billede og tryk på pileknappen for at fortsætte.

Del historierne i din Instagram-profil

Trin 2. Vælg fanen "Filtre" og vælg den stil du foretrækker. Derefter i "Rediger" skal du lave de traditionelle billedjusteringer, inden du sender dem. Når du er brugerdefineret, bekræft med "Næste";

Tilføj filtre og redigeringer til dit Instagram-indlæg

Trin 3. Skriv billedteksten, tilføj placering og flere tilpasninger, der bekræfter i "Del". Posten, der er på Stories, vil også blive publiceret på din Instagram-profil, der opholder sig der i mere end 24 timer.

Billederne vil blive offentliggjort på din profil og vil forblive i historier

4. Administrer privatlivets funktioner

Trin 1. Åbn menuen i din historie, angivet med tre punkter, og vælg "History settings". En indstillingsskærm vises. I den første mulighed kan du "Skjul historie fra" for at vælge bestemte venner, der ikke kan se din opdatering i historier.

Åbn historiske indstillinger i Instagram og skjul fra bestemte personer

Trin 2. Allerede "Tillad svar på meddelelser" begrænser kun denne handling til "Dine tilhængere", "Følger du følger" eller "Deaktiveret" (ingen kan sende dig svar fra historierne). Endelig vælger du under "Kamera", om du vil gemme de delte fotos automatisk i historier i telefonens galleri eller ej. Hvis du vil have mere privatliv ved kun at holde 24-timers stillinger, skal du forlade tasten i denne grå farve. Alle indstillinger gemmes automatisk.

Begræns svaret på dine historier og vælg, om du automatisk downloader indlæg på Android

5. Undgå historier

Trin 1. Kan du ikke lide resultatet af dit indlæg i historier? Tryk derefter på menuknappen, der er angivet med tre prikker nederst på appen, og vælg "Slet". Bekræft ved at trykke på "Slet" igen.

Slet dit indlæg i Instagram-historierne

Sådan aktiveres Boomerang-funktionen i Instagram Stories? Opdag i forummet.

Video viser, hvordan du gør historier om Instagram

Populære Indlæg