Sådan vises online eller offline på LinkedIn

LinkedIn giver dig mulighed for at konfigurere en brugers status som online eller offline. Funktionen, som fungerer på samme måde som budbringere og andre sociale netværk, informerer dine forbindelser, hvis du i øjeblikket er tilgængelig til at chatte. Derudover kan du skjule disse oplysninger fra udvalgte personer, så de ikke ved, at du er logget på platformen. Se trin for trin, hvordan du gør dette til webversionen og Android og iPhone (iOS) mobilapps.

LinkedIn frigiver video i feed; lær hvordan optagelsen virker

Tutorial viser dig, hvordan du opretter din status som online eller offline på LinkedIn

Sådan oprettes mobil status

Trin 1. Få adgang til din LinkedIn-profil og klik på "I". Gå derefter til "Indstillinger og privatliv";

Sti for at få adgang til LinkedIn-indstillinger

Trin 2. Klik på fanen "Privacy"

Handling for at få adgang til profilens privatlivsindstillinger på LinkedIn

Trin 3. Under "Vis din aktive status, " hold knappen nede, hvis du vil vises online for personer på LinkedIn. Det sociale netværk oplyser, at denne ændring kan tage op til 30 minutter at træde i kraft

Mulighed for at opretholde profil med offline eller online status på LinkedIn

Trin 4. Under "Skjul den aktive status for udvalgte personer", angiv navnet på kontakter, du ikke vil fortælle din status på LinkedIn. Skriv blot navnet på personen og klik på det tilsvarende resultat.

Skjul udvalgte persons status

Sådan konfigureres Status ved LinkenIn app

Trin 1. Få adgang til din LinkedIn-profil og tryk på dit billede. Tryk så på gearknappen øverst på skærmen;

Sti for at få adgang til LinkedIn indstillinger på mobil

Trin 2. Tryk på fanen "Fortrolighed" og gå til indstillingen "Administrer aktiv status";

Sti for adgang til indstillinger for administration af aktiv LinkedIn-status på mobil

Trin 3. Tænd for "Vis din aktive status", så dine kontakter kan vide, at du er online. Som med webversionen kan denne indstilling tage op til 30 minutter at træde i kraft.

Hvis du vil skjule status for bestemte personer, skal du trykke på tekstfeltet "Indsæt forbindelsesnavn", indtaste navnet på personen og trykke på det tilsvarende resultat.

Sådan skjuler du specifikke persons status fra mobilen

Hvad er forskellen mellem LinkedIn Upgrade planer? Udvekslings tips i forummet.

Populære Indlæg