Sådan kommer du ud af WhatsApp gruppen og ikke kommer tilbage

WhatsApp kan forhindre brugeren i at blive tilføjet tilbage til gruppen, hvor han eller hun er stoppet med at deltage. Tricket er at komme ud to gange af samme samtale. På den måde vil det ikke længere være muligt at inkludere det, og en fejlmeddelelse vil blive vist i tilfælde af et andet forsøg. Men enhver, der skifter mening, skal modtage en invitation til gruppen, der kun er tilgængelig for administratoren. Permanent fjernelse kan udføres af WhatsApp Web, samt Android og iPhone (iOS) mobilappen.

I den følgende vejledning skal du tjekke, hvordan du forlade en gruppe og ikke tilføjes igen. Lær også, hvordan du vender tilbage fra invitationslinket. Proceduren blev udført på en Moto E4, med Android 7.1.1 Nougat, men tipsene gælder også for brugere af Apple-enheder.

Smartere WhatsApp: Lær, hvordan du bruger automatiske svar

Sådan forlader du en WhatsApp-gruppe og undgår at blive tilføjet igen

Vil du købe mobiltelefon, tv og andre rabatprodukter? Kend til Sammenlign

På mobil

Trin 1. Åbn den gruppe, du vil forlade, og tryk på navnet øverst på skærmen for at få adgang til oplysningerne. Skub skærmen til slutningen, tryk på "Afslut gruppe" og bekræft. Hvis det tilføjes igen, gentag dette trin. Derefter kan du ikke længere medtages i gruppen. Administratoren modtager en advarsel om nedbrud, hvis du forsøger at tilføje det;

Afslut WhatsApp gruppen på en enkel måde

Trin 2. Hvis du skal genindtaste gruppen, skal du have invitationslinket. For at gøre dette, skal du bede administratoren om at kopiere e-mail-adressen og sende den via privat besked. Linket kan hentes i gruppens oplysninger, i "Inviter via link" og derefter "Kopier link";

Kopier link til gruppe i WhatsApp, hvis du vil invitere en kontakt, der allerede har forladt to gange

Trin 3. For at vende tilbage til gruppen skal du trykke på det modtagne link og bekræfte handlingen i "Indtast gruppen".

Gå igen med en WhatsApp gruppe med invitation linket

På pc'en

Trin 1. På venstre side af WhatsApps webside åbner du den gruppe, som du vil afslutte fra;

Åbn den WhatsApp-gruppe, du vil afslutte

Trin 2. Nu i øverste højre hjørne, klik på menuknappen. Endelig gå til "Afslut gruppe" og bekræft. Husk at det er nødvendigt at forlade to gange for ikke at blive tilføjet tilbage til gruppen;

Forlad en gruppe på WhatsApp når som helst

Trin 3. For at genindtaste gruppen skal du have invitationslinket. Administratoren skal kopiere oplysningerne og sende den via privat besked. Linket i WhatsApp Web kan fås ved at klikke på gruppens navn og i informationen trykke på "Inviter til gruppe via link". Så skal den person, der er interesseret i at vende tilbage, trykke på invitationen og endelig bekræfte handlingen - ligesom på smartphone.

Få gruppeinvitationslink i WhatsApp

Klar. Tag tipet og undgå at blive forstyrret af grupper i WhatsApp.

WhatsApp: Hvilken funktion mangler stadig i appen? Kommenter på.

WhatsApp: Sådan skifter du mellem tale- og videosamtaler på iPhone

Populære Indlæg