Blokerer en YouTube-kanal fra din telefon

Du kan blokere en YouTube-kanal fra Android og iPhone (iOS) appen. Med den aktive funktion kan den blokerede profil ikke kommentere dine videoer eller sende private beskeder. Indholdet af din kanal kan dog stadig ses og afstemt. Funktionen er ideel til alle, der ønsker at forhindre en bestemt konto i at gøre ubehagelige eller endda offensive kommentarer.

Hvis du vil gendanne handlingen og ophæve en profil, skal du blot gentage proceduren, og indrømmelserne genoprettes straks. I den følgende vejledning skal du tjekke, hvordan du blokkerer og ophæver en bruger i YouTube-appen fra din smartphone. Proceduren blev udført på en iPhone 8 med iOS 12 fra Apple, men tipsene gælder også for appversionen til enheder med Google-systemet.

Sådan bruger du YouTube Go, app, der ikke behøver godt internet til at rotere

Lær hvordan du blokkerer YouTube-kanaler på din mobiltelefon på en enkel måde

Vil du købe mobiltelefon, tv og andre rabatprodukter? Kend til Sammenlign

Trin 1. Gå til den kanal, du vil blokere, og tryk på knappen, der findes øverst til højre på skærmen. Gå til "Bloker bruger" i menuen, der vises.

Bloker en bruger på YouTube

Trin 2. Endelig bekræft låsen i "Lås";

Bekræft kanallås på YouTube fra mobil

Trin 3. Efterfølgende, hvis du vil låse op, skal du bare gå tilbage til kanalen og trykke på knappen øverst til højre. Til sidst skal du trykke på "Fjern blokering af bruger" og bekræfte handlingen.

Fjern blokering af en bruger på YouTube via mobil

Klar. Udnyt tips til at holde bestemte brugere kommentere på dine YouTube-videoer.

Hvordan fremme nybegynder YouTube-kanaler? Brugere reagerer på forummet.

Sådan lukker du YouTube-appen og fortsætter med at lytte til videoer

Populære Indlæg